Dan na plaži za ekonomista

 Zjutraj v soboto, 12. 6. 2021, sva se Adrian in Tadej zbudila z namenom, da bova končno po 3 tednih odšla na kakšno malteško plažo. Nisva imela nobene plaže izbrane, zato sva isti dan izbrala katero plažo bova obiskala. Hitro sva prišla do odgovora in sicer plaža Golden Bay. Ker sva tako "zgodaj" vstala sva se odpravila na plažo ob 16.00. Avtobusi na malti so odlični saj smo našega čakali samo 20min :) 

Po uri vožnje sva končno prispela na plažo. Bilo je toplo, lepo in veliko ljudi.



Po par urah sva se odpravila na avtobus do Mside, kjer trenutno bivamo. Domov sva prispela ob 8.30, kjer sva se stuširala in pripravila za večer v St. Julian's (Paceville). Tam sva tudi nekaj pojedla, si ogledala kaj se dogaja in se ustavila pri najini najljubši napravi na malti - boxing machine.

Predlagal sem, da se odpraviva do bližnje plaže. Tam sva opazila veliko ljudi in glasbo. Tudi midva sva se priključila zabavi, ampak na žalost je policija hitro prišla in ukinila zabavo :(

Domov sva prišla vesela saj sva imela lep dan, hkrati pa jezna zaradi prekinitve zabave.
Naslednji dan v nedeljo sva se spet odločila, da bova šla na plažo. Sedaj pa na Riviera beach. Spoznala sva tudi dva nova prijatelja ter soseda iz Berlina - Svenjo in Alexanderja. Zjutraj sta nam potrkala na vrata in sta prišla na kratek obisk. Povedala sva jim, da greva na plažo. Odločili smo se, da gremo vsi štirje skupaj. Najprej sva pa morala iti po nakupe, saj je najin hladilnik bil osamljen. Po nakupih sva prišla nazaj domov in se pripravila za plažo in se dobila s Svenjo in Alexandrom. Plaža je bila zelo lepa in voda je bila toplejša in lepša kot v soboto.


Ob 8.30 smo se spet odpravili domov in sicer z Boltom. Tam nas je vozil zelo prijazen Libijec, ki nam je povedal za veliko lepih drugih plaž ter restavracij. 

Zvečer prispeli domov in se počasi odpravili spat.

Tako se je tudi končal najin vikend in z veselim vzdušjem se veselili ponedeljka.



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

ZADNJA DOGAJANJA :(

Četrtek, 3.6, Računalničarji