PRVE DOGODIVŠČINE

Dan se je začel že zgodaj. Zbrali smo se ob 7h pred apartmaji, ker smo morali na Covid testiranje. Na srečo so bili vsi testi negativni, kar je dalo zeleno luč opravljanju prakse vseh dijakov na Malti. 

Po testiranju smo se odpravili na plažo po imenu Ghadira Bay in prvič po prihodu začutili pesek med prsti, veter v laseh in sprostitev v toplem morju. Kasneje smo se odpravili v bližnje mesto Qawra, kjer se nahaja edini akvarij na Malti. Kljub visoki ceni smo se odločili za ogled. Pot nas je vodila po raznih vodnih tunelih, skozi katere smo spoznali veliko rib, plazilcev in ostalih morskih živali. 


Po ogledu smo se odločili za skupno kosilo v apartmajih. Prišli smo do avtobusne postaje, počakali na avtobus, ta pa je brez ustavljanja peljal naprej in nas pustil čakati na naslednji avtobus. Ob prihodu v Msido smo se dekleta najprej ustavile v trgovini, nakupile vse potrebno za kuhanje pašte s tuno in odšle v apartma št. 2, kjer stanujejo dečki. Računalničarji so se ponudili, da bodo oni kuhali in res smo pojedli prvo malteško pašto s tuno. Jedli smo v 8-ih in smo nekateri jedli z žlico, saj je bilo premalo vilic in iz steklenih krožnikov, kjer je keramičnih tudi zmanjkalo.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dan na plaži za ekonomista

Četrtek, 3.6, Računalničarji

Ponedeljek, 31.5, Računalničarji